• Slide 1

    Meest gestelde vragen


    meer informatie


Is iedere deur geschikt om deurcoatings folie op aan te brengen?

Zeker bijna iedere deur stomp of opdek van HPL, Trespa, Kunststof, Aluminium, MDF, RVS, Hout en gecoate ondergronden zijn prima te voorzien van een deurcoatings folie.

Mijn deur heeft beschadigingen moeten deze geplamuurd worden?
Alle normale gebruiksbeschadigingen kunnen wij plamuren en zijn na het aanbrengen van de folie onzichtbaar, geen probleem.

Is de deurcoatings folie net zo hard en kras- en stootbestending als HPL?
Onze folie is zeer kras- en stootbestending veel beter dan een gelakte oppervlakte maar wel iets anders dan een in de fabriek aangebrachte HPL oppervlakte. Vraag een proefplaatje aan, doe de test en ervaar zelf hoe mooi en sterk de folie is!

Hoeveel kleuren en designs zijn er?
Er is een grote variatie u kunt kiezen voor de warmte van een houtnerf, het stoere en gladde uiterlijk van metaal, een beton look of de frisheid van mooie heldere kleuren. In totaal meer dan 500 uitvoeringen.

Is de deurcoatings folie geschikt om op branddeuren aan te brengen?
De deurcoatings folie is zeer geschikt om op branddeuren aan te brengen de folie heeft een brandklasse B1 certificaat ( deze certificaten zijn op aanvraag verkrijgbaar).

Waarom is het zo duurzaam om de deuren te hergebruiken en niet te laten vervangen?
Als u gaat vervangen dan maakt u veel afval, bedenk dat een HPL deur ongeveer tussen de 35 en 45 kg weegt. De toplaag is HPL de rest hout deze kunnen niet gescheiden worden en de deur moet in zijn geheel verbrand worden. Bij nieuwplaatsen gebruikt u weer nieuwe grondstoffen en energie en dat is zeker niet nodig. Uw deuren zijn zeker niet altijd versleten! maar ze zijn niet meer mooi of ze zijn beschadigd. Bij het aanbrengen van een nieuwe deurfolie blijven uw deuren in de deurpost. Alles wordt op locatie aangebracht en indien nodig worden slecht sluitende deuren goed afgesteld en defect deurbeslag gerepareerd of vervangen. Het resultaat perfecte nieuw ogende deur die weer jaren mee kan. Kijk voor circulaire economie https://youtu.be/2_orGl_s7UY

Is de deurcoatings folie goed schoon te maken?
De deurcoatings folie is een sterk materiaal, glad en niet poreus daardoor hygiƫnisch en gemakkelijk schoon te houden. Het schoonmaken en onderhouden kunt u gewoon uitvoeren zoals u gewend bent. LET OP! Gebruik nooit (vloeibare) schuurmiddelen of schuursponsjes. Gebruik nooit meubelpoets middelen die wax bevatten de kans bestaat dan op vlekvorming. Verwijder vuil en vlekken het liefst direct.

Wat is de levensduur van de folie?
De levensduur van de folie is 8 jaar en langer. U krijgt van ons 8 jaar GARANTIE op hechting en kleur.

Is het aanbrengen van deurcoatings folie kostenbesparend?
De deurcoatings folie is zeker kostenbesparend op verschillende manieren: 1) Het aanbrengen van folie is altijd goedkoper dan de deur vervangen.
2) De folie wordt op locatie aangebracht zonder geluidsoverlast, stof en stank.
3) Uw medewerkers kunnen gewoon hun werkzaamheden blijven doen.
4) De deuren zijn direct droog en te gebruiken.
5) Geen verf resten of andere onverwachte beschadigingen aan uw wanden of vloeren.
6) De tijdsduur van de werkzaamheden is veel korter dan andere technieken.

Is de deurcoatings folie geschikt om op liftdeuren aan te brengen?
De folie is perfect in te zetten op liftdeuren. Uw lift is een korte tijd buiten gebruik en direct weer beschikbaar zonder droogtijd.